Verhuur

Motor Suzuki Gladius

Huurtermijn Km Prijs Borg
1 dag 200 km €60,- €250,-
3 dagen 400 km €150,- €250,-

* In overleg is langere tijd ook mogelijk. 

Voor kilometers boven het vrijgestelde aantal wordt €0,15 per kilometer in rekening gebracht.

Je krijgt de huurmotor met een volle tank mee. De motor behoort ingeleverd te worden met een volle tank. Voor het niet aftanken worden de benzinekosten plus €10,- gerekend.

Opties motor:

  • Zijtassen
  • Tanktas
  • Kleding en helm
  • ART slot
  • Handverwarming
  • Garmin navigatiesysteem (€10,-  per dag)

Routes 

Bij het huren van de motor is het ook mogelijk om kant en klare route(s) van ongeveer 100 km door Zuid-Limburg en Belgische Ardennen op het navigatiesysteem aan te vragen. De kosten per route bedragen €10,- inclusief installatie op het navigatiesysteem.

Huurvoorwaarden
Afhalen en terugbrengen: Legitimatie (rijbewijs+ID) is verplicht bij het afhalen. Je dient de motor uiterlijk op de hiervoor aangegeven tijden terug te brengen:
Afhalen: 7:30 - 8:00 uur
Terugbrengen: 20:30 - 21:00 uur

Aanbetaling:  Bij de reservering dient een aanbetaling voldaan te worden. De reservering is pas definitief na ontvangst van de betaling. Deze aanbetaling bedraagt €25,- voor één dag en €50,- voor drie dagen. Indien je de reservering binnen 14 dagen voor vertrek annuleert, wordt deze aanbetaling NIET geretourneerd. Betaling kan via bank op IBAN: NL07INGB0748282629 of contant.

Borg: De borg bedraagt €250,-. De borg dient uiterlijk bij het afhalen van de motor betaald te zijn (per bank of contact). Deze borg wordt gebruikt om alle overige huurkosten en eventuele schade te verrekenen. Het restant bedrag wordt geretourneerd.

Leeftijd: Huurder dient minimaal 20 jaar oud te zijn en in het bezit van een geldig Nederlands A2 of A rijbewijs. Het is alleen aan de huurder toegestaan de gehuurde motor te besturen gedurende de overeengekomen huurtermijn.

Gebruik motor: De huurmotor mag uitsluitend op de verharde openbare weg gebruikt worden. Het is uitdrukkelijk NIET toegestaan aan rijvaardigheidstrainingen, rijexamens, circuitdagen, wedstrijden etc. deel te nemen. Een burn-out maken met een huurmotor is niet toegestaan. Bij constatering is een bedrag van minimaal €500,- verschuldigd. Afhankelijk van de schade kan dit bedrag verhoogd worden.

Verzekeringen: De motor is WA + ongevallen opzittende verzekerd. De motor is bij een ongeval verzekerd voor repatriëring. Het advies is om als huurder zelf te zorgen voor een eventuele reisverzekering inclusief hulp bij pech onderweg.

Eigen risico: Het eigen risico bedraagt €1000,- (je kunt dit niet afkopen). Bij pech onderweg dient in alle gevallen eerst telefonisch overleg met mij plaats te vinden. 

Stalling/parkeren: Bij stalling/parkeren van de motor dient te allen tijde het stuurslot en een ART goedgekeurd slot gebruikt te worden. Deze wordt gratis beschikbaar gesteld. Je bent zelf hiervoor verantwoordelijk. In geval van diefstal van de motor is het eigen risico voor de huurder en bedraagt €1000,-, vermeerderd met bedrijfsschade van 14 dagen huurkosten.

Bekeuringen: Alle door de huurder veroorzaakte bekeuringen, tijdens de huurperiode, komen voor rekening van de huurder. Hierbij is Motorrijschool Peter Waterval gerechtigd  om voor de verwerking van de bekeuring administratiekosten in rekening te brengen van €10,-.

Voor meer informatie en algemene huurvoorwaarden klik hier.


Reserveringsformulier