De motoren

Voor zowel het A2-rijbewijs (max. 35 Kw) als voor het A-rijbewijs vanaf 21 jaar (35 Kw en hoger) gebruiken we al geruime tijd de Suzuki Gladius, een 650 cc V-twin. De Gladius voor het A2-rijbewijs is eigenlijk een motor voor het zware rijbewijs, maar hij is "geknepen" tot 35 Kw. Het voordeel hiervan is dat de overstap na twee jaar op een motor voor de zware categorie (A-rijbewijs) een stuk gemakkelijker is. 

Voor de kleine mensen onder ons passen we de motor aan met onder andere een verlagingsset en een verlaagd zadel, zodat je makkelijker met de voeten aan de grond komt. Uit ervaring is gebleken dat naast mannen, ook kleine vrouwelijke motorkandidaten hun mannetje staan op deze motor. Je kunt altijd eens langskomen om vrijblijvend te passen.

Hoe zijn we tot deze keuze gekomen?
Jarenlange ervaring en experimenteren met andere modellen heeft ons tot de conclusie gebracht dat alle andere geprobeerde opties elk zo hun nadelen hebben. De andere motoren zijn namelijk ofwel te hoog, te plomp of te zwaar qua gewicht.

Onze klanten zijn super tevreden over dit model en motorblok. Vaak zien we dan ook dat hun eerste motor een vergelijkbaar model is of een vergelijkbaar motorkarakter heeft.