De motoren

Suzuki SV650
A categorie, vanaf 21 jaar

Suzuki Gladius SV650
A categorie, vanaf 21 jaar

Voor de kleine kandidaten onder ons (geschikt voor mensen vanaf 1.52 meter) hebben we de Suzuki Gladius SV650 aangepast met onder andere een verlagingsset en een verlaagd zadel. Hierdoor kom je makkelijker met de voeten aan de grond. Uit ervaring is gebleken dat naast mannen, ook kleine vrouwelijke motorkandidaten hun mannetje staan op deze motor. 

Yamaha Tenere 700
A categorie

Voor de kandidaten boven de 1.87 meter bieden wij de mogelijkheid aan om op de Yamaha Teneree 700 te lessen.  Door de  rechte zitpositie rijden grotere kandidaten comfortabel op deze motor.

 

 

 

Yamaha MT-03
A2 categorie, vanaf 20 jaar

Voor het A2-rijbewijs gebruiken we een Yamaha MT-03. Dit is een zeer handelbare motor met een sportief uiterlijk. Dit model wordt volop geprezen in diverse motorbladen.

 

 

 

Yamaha Xmax
A2 Automaat categorie

Voor de A2 Automaat kandidaten hebben we de beschikking over de Yamaha Xmax. Deze zeer gebruiksvriendelijke motorscooter is uitgerust met o.a. traction control en ABS.

Deze motorscooter heeft kleine wielen en een laag zwaarte punt, waardoor deze bijzonder geschikt is voor de kleine kandidaten. Het rijden op deze motorscooter is te vergelijken met het rijden op een 50 CC scooter die je al vanaf 16 jaar mag besturen.