Workshop Mister GPS

Wil je meer uit je navigatiesysteem halen, maar ontbreekt het je op dit moment aan parate kennis? Of ben je van plan om te investeren in een navigatieapparaat? Meld je dan aan voor de Workshop Mister GPS!  

Mister GPS, oftewel Hans Vaessen, bekend van instructievideo’s op Youtube, komt namelijk weer naar Eijsden. In samenwerking met Motorrijschool Peter Waterval wordt er een 4 uur durende interactieve workshop gegeven. Deze workshop is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. De focus ligt op de nieuwe methodes zoals MRA, MyDrive en Routeyou, maar ook de relatie met het toestel, en dan met name het gedrag onderweg komt aan bod. Uiteraard wordt er ook aandacht aan Basecamp geschonken. Daarnaast is eigen inbreng zeer welkom! Heb je zelf nog onderwerpen waarover je graag meer wilt weten? Noteer deze dan op het inschrijfformulier.

  • Datum en tijdstip: vrijdag 9 maart 2018 om 19.30 uur
  • Locatie: Café Heerlijkheid Breust 
                  Sint Martinusstraat 5
                  6245 GD Eijsden
  • Kosten: €35,- (inclusief koffie, vlaai en bitterballen). Betaling geschiedt via overschrijving van het bedrag op IBAN: NL07INGB0748282629 t.n.v. PPJ Waterval.

Inschrijven en afrekenen dient vooraf te gebeuren. Er is plaats voor maximaal 30 personen, dus wacht niet te lang met je aanmelding.

De inschrijving is pas geldig als het inschrijfformulier of de mail van inschrijving ontvangen is en het geld op de rekening staat.


Inschrijfformulier