Heerlijk toeren voor het goede doel!

Ook dit jaar gaan we een aantal toertochten voor het goede doel rijden. Maar wel net even iets anders dan je gewend bent van ons.

 • Ditmaal bieden we voor jullie diverse GPS-routes aan die je het beste individueel of met een zelf samengesteld groepje met eigen GPS kunt rijden wanneer je maar wilt.

 • Wil je toch graag gebruik maken van een voorrijder?
  Dit is beperkt mogelijk van 30 april tot en met 29 oktober 2022 op elke laatste zaterdag van de maand. Je kunt je dan tussen 12:00-13:00 uur melden bij Café Heerlijkheid Breust. Echter kunnen we niet garanderen dat er op dat moment voldoende voorrijders aanwezig zijn. Indien er geen voldoende voorrijders beschikbaar zijn, dan zou je eventueel contact kunnen leggen met andere deelnemers en met hen meerijden of zelf een route gaan rijden.

 • Gedurende het motorseizoen worden in totaal drie routes beschikbaar gesteld: Voorjaarsrit, Zomerrit en Najaarsrit.
 • De routes zullen altijd vertrekken en eindigen bij Café Heerlijkheid Breust (centrum Eijsden). 
 • De deelnemer rijdt in eigen tempo, kan zelf stopmomenten en stopplaatsen bepalen. 
 • Motorscooters, MP3's, zijspancombinaties en elektrische motoren zijn van harte welkom.
 • De routes zijn niet bedoeld voor motorrijders die de snelste tijd willen neerzetten. 
 • Alles is op eigen risico voor de deelnemer. De voorrijders en organisatie zijn niet aansprakelijk.

 

Het goede doel

Dit jaar gaat de opbrengst van de toertochten volledig naar Stichting Wensulance. Stichting Wensulance biedt mensen met een ernstige en/of chronische ziekte en mensen die in hun (pre)terminale levensfase verkeren op een professionele en comfortabele manier liggend vervoer aan. Stichting Wensulance maakt de wensrit voor een ernstig zieke en één reisgenoot mogelijk met de Wensulance, een aangepaste ambulance, onder begeleiding van een ervaren verpleegkundige en een chauffeur.

 

Belangrijke zaken:

Het aanvragen van de GPS-route, het inschrijven om met voorrijder te rijden en het afrekenen dient vooraf te gebeuren.

 • Er is geen inschrijfgeld, maar we vragen je om een donatie aan het goede doel te doen. De donatie geschiet via een rechtstreekse overschrijving van het bedrag aan Stichting Wensulance op IBAN: NL96 INGB 0006 6161 17 o.v.v. Toertocht Peter Waterval. De donatie bedraagt €5,- per motor. Meer doneren mag natuurlijk ook.

 • Zodra de donatie is overgemaakt, kun je de route aanvragen via het onderstaande aanvraagformulier. De routebestanden worden aangeleverd in GPX-formaat.

Met het goede doel is afgesproken dat er geen informatie over individuele stortingen uitgewisseld wordt. Wel worden we op de hoogte gehouden over de tussenstand en het totaalbedrag van de donaties. Uiteraard zullen we de totaalopbrengst van de donaties bij jullie kenbaar maken. Tevens rekenen wij op jullie sportiviteit zodat het routebestand niet gedeeld of verspreid wordt. We toeren tenslotte voor het goede doel!

 

Aanvraagformulier