Heerlijk toeren voor het goede doel!

 

  • We bieden voor jullie diverse GPS-tracks aan die je individueel of met een zelf samengesteld groepje met eigen GPS kunt rijden wanneer je maar wilt.
  • De routes zullen altijd vertrekken en eindigen bij Café Heerlijkheid Breust (centrum Eijsden). 
  • Alles is op eigen risico voor de deelnemer. De organisatie is niet aansprakelijk.

 

Het goede doel

Dit jaar gaat de opbrengst van de toertochten volledig naar Stichting Opkikker. Stel dat je te horen krijgt dat jouw kind heel erg ziek is. Het zal je maar overkomen! Vanaf dat moment staat je wereld op z’n kop. Langdurig ziek zijn heeft namelijk een enorme impact: het vraagt veel energie en doorzettingsvermogen. De vaak nare behandelingen, ziekenhuisopnames en onzekerheid over de toekomst hebben zijn weerslag op je héle gezin. In zo’n situatie kun je alle kracht gebruiken en is elk lichtpuntje -hoe klein ook- echt superbelangrijk. Precies dat is wat ze bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen met een langdurig ziek kind weer de kracht vinden om door te gaan.

 

Belangrijke zaken:

  1. Er is geen inschrijfgeld, maar we vragen je om een donatie aan het goede doel te doen. De donatie bedraagt per route  €5,- per motor. Meer doneren mag natuurlijk ook.

 

2.  Zodra de donatie is overgemaakt, kun je de route(s) aanvragen via de onderstaande buttons. Wij rekenen op jullie sportiviteit zodat het routebestand niet gedeeld of verspreid wordt. We toeren tenslotte voor het goede doel!