GPS-Routes

Voor de liefhebbers bieden we diverse GPS-routes aan die jullie zelf individueel of in groepjes kunnen rijden wanneer jullie maar willen! 

De routes vertrekken en eindigen altijd bij Café Heerlijkheid Breust (centrum Eijsden), alwaar motorrijders al jaren welkom zijn en de inwendige mens goed verwend wordt. De routes kunnen individueel of in een zelf samengesteld groepje gereden worden (eigen GPS). Uiteraard zijn de routes geschikt voor elk type motorrijder: met weinig of veel ervaring. Maar ze zijn niet bedoeld voor motorrijders die de snelste tijd willen neerzetten!

De opbrengst van de routes gaat volledig naar een jaarlijks gekozen goed doel. Dit jaar gaan we rijden voor Stichting Mobiliteit voor Gehandicapten. De passie voor motorrijden, dat is wat de SMvG wil uitdragen. De SMvG kan adviseren en bemiddelen in een onderzoek of motorrijden met een handicap binnen de wettelijke bepalingen mogelijk is. Welke aanpassingen gemaakt kunnen worden aan pro- en ortheses of aan de motor zelf. De weg terug in het motorzadel heeft vele lotgenoten tot ver over hun grenzen gebracht. De leden van de SMvG willen hun eigen kennis en ervaring delen met degenen die in deze passie geloven. 

Ook Café Heerlijkheid Breust draagt hier aan bij! Indien men na afloop van de gereden route een hapje blijft eten, wordt een gedeelte van de rekening gedoneerd aan het goede doel.
 
Belangrijke zaken:

  • De GPS-route(s) aanvragen en afrekenen dient vooraf te gebeuren. De donatie bedraagt €5,- per aangevraagde route. 
  • Rij je de route met meerdere motoren, dan bedraagt de donatie minimaal €10,- ongeacht de grootte van de groep. Meer doneren voor het goede doel mag uiteraard altijd! 
  • De route(s) aanvragen gaat via het onderstaand aanvraagformulier.
  • Betaling geschiedt via overschrijving van het bedrag op IBAN: NL12RABO0147697859 t.n.v. P. Waterval. Vermeld hierbij de naam of namen van de aanvragers.
  • Je ontvangt de route(s) zodra het geld op de rekening staat. De routebestanden worden aangeleverd in GPX-formaat.
  • Tevens rekenen wij op jullie sportiviteit zodat het routebestand niet gedeeld of verspreid wordt. We toeren tenslotte voor het goede doel!


GPS-Routes aanvragen