Dagtochten o.b.v. een voorrijder

Wil je toch graag gebruik maken van een voorrijder?
Dit is beperkt mogelijk van 29 april tot en met 30 september 2023 op elke laatste zaterdag van de maand. Je kunt je dan tussen 12:00-13:00 uur melden bij Café Heerlijkheid Breust. Echter kunnen we niet garanderen dat er op dat moment voldoende voorrijders aanwezig zijn. Indien er geen voldoende voorrijders beschikbaar zijn, dan zou je eventueel contact kunnen leggen met andere deelnemers en met hen meerijden of zelf een route gaan rijden.

  • Gedurende het motorseizoen worden in totaal drie routes beschikbaar gesteld: Voorjaarstocht, Zomertocht en Najaarstocht.
  • De routes zullen altijd vertrekken en eindigen bij Café Heerlijkheid Breust (centrum Eijsden). 
  • De deelnemer rijdt in eigen tempo, kan zelf stopmomenten en stopplaatsen bepalen. 
  • Motorscooters, MP3's, zijspancombinaties en elektrische motoren zijn van harte welkom.
  • De routes zijn niet bedoeld voor motorrijders die de snelste tijd willen neerzetten. 
  • Alles is op eigen risico voor de deelnemer. De voorrijders en organisatie zijn niet aansprakelijk.
  • Indien de toertocht o.b.v. een voorrijder door omstandigheden niet door kan gaan, dan wordt dit via onze communicatiekanalen met jullie gecommuniceerd.

Het goede doel

Dit jaar gaat de opbrengst van de toertochten volledig naar Stichting Opkikker. Stel dat je te horen krijgt dat jouw kind heel erg ziek is. Het zal je maar overkomen! Vanaf dat moment staat je wereld op z’n kop. Langdurig ziek zijn heeft namelijk een enorme impact: het vraagt veel energie en doorzettingsvermogen. De vaak nare behandelingen, ziekenhuisopnames en onzekerheid over de toekomst hebben zijn weerslag op je héle gezin. In zo’n situatie kun je alle kracht gebruiken en is elk lichtpuntje -hoe klein ook- echt superbelangrijk. Precies dat is wat ze bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen met een langdurig ziek kind weer de kracht vinden om door te gaan.

 

Belangrijke zaken:

Het inschrijven om met voorrijder te rijden en het afrekenen dient vooraf te gebeuren. 

  1. Er is geen inschrijfgeld, maar we vragen je om een donatie aan het goede doel te doen. De donatie bedraagt per rit €5,- per motor. Meer doneren mag natuurlijk ook.

 

 

2.  Zodra de donatie is overgemaakt, kun je de route(s) aanvragen via het onderstaande aanvraagformulier. Wij rekenen op jullie sportiviteit zodat het routebestand niet gedeeld of verspreid wordt. We toeren tenslotte voor het goede doel!


Aanvraagformulier dagtocht o.b.v. een voorrijder
(geen garantie dat er voldoende voorrijders die dag aanwezig zijn)