Najaarsmotortoertocht 

De Najaarsmotortoertocht van as zondag 23 september gaat helaas NIET door en is afgelast!


Voor as zondag zien de weersverwachtingen er niet goed uit. Er wordt heel veel neerslag en zelfs storm voorspeld. Met als gevolg dat de wegen in de Ardennen zeer glad zijn, en afgewaaide takken op de weg liggen. Rijden onder deze omstandigheden is risicovol. Vandaar dat er besloten is om de Najaarsmotortoertocht af te lassen. 

- Diegene die al betaald hebben, ontvangen binnen 14 dagen hun inschrijfgeld terug. 
- Diegene die de route al ontvangen hebben: voel je vrij om deze tocht te maken!

Mijn excuses voor het ongemak en we zien ons hopelijk volgend motorseizoen weer!

 

Doel van de toertocht:

 • In een ontspannen sfeer toeren met de mogelijkheid om tevens de inwendige mens te verwennen.
 • Kan individueel gereden worden (eigen GPS), maar met een voorrijder is ook mogelijk.
 • Geschikt voor elk type motorrijder, met weinig of veel ervaring, mits men zich aanpast aan de doelstelling van deze dag. Voor motorrijders met nog weinig ervaring en her-opstappers is deze dag uitermate geschikt. Ze zijn dus van harte uitgenodigd. De aanwezige voorrijders staan geheel tot jullie dienst en passen het tempo naar jullie wensen aan.
 • Niet geschikt voor motorrijders die de snelste tijd willen neerzetten!

Wat staat je te wachten:

 • Een rondrit van 200 km leid je via de mooiste weggetjes door de Belgische Ardennen.
 • Bij vertrek ontvang je een lunchbon. Na ongeveer 100 km is er een tussenstop. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur kun je deze bon inleveren en genieten van een lekkere lunch op een leuk buitenterras (of bij slecht weer in de kantine), alwaar we onze motoren kunnen bewonderen en bespreken.

Belangrijke zaken:
In tegenstelling tot voorgaande jaren is het niet meer mogelijk om op de dag van de toertocht je nog aan te melden! Het maximumaantal deelnemers is 100 personen. Dus wees er snel bij!

 • Inschrijven en afrekenen dient vooraf te gebeuren. Het inschrijfgeld bedraagt €17,- per deelnemende motor en € 10,- voor de eventuele duo-passagier. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 21 september 12.00 uur. Dit in verband met het inschatten van het eten en het benodigd aantal voorrijders.
 • Inschrijven geschiedt via het onderstaand inschrijfformulier.
 • De inschrijving is pas geldig als het geld op de rekening staat.
 • Betaling geschiedt via overschrijving van het bedrag op IBAN: NL07INGB0748282629 t.n.v. PPJ Waterval. Vermeld hierbij de naam of namen van de deelnemers.
 • Mocht je onverhoopt er niet bij kunnen zijn op de dag zelf dan heb je de mogelijkheid om het geld terug te ontvangen. Stuur dan binnen 14 dagen een berichtje met een geldige reden naar de organisatie om het geld te retourneren. Wel worden er €5,- per persoon kosten in rekening gebracht. Dit bedrag komt ten goede aan onze onmisbare voorrijders voor de tijd en inzet die ze doen.
 • Mocht door (weers)omstandigheden de toertocht afgelast worden dan zal het volledige inschrijfgeld binnen 14 dagen geretourneerd worden.
 • Deelname geschiedt volledig op eigen risico. De organisatie en de voorrijders kunnen bij calamiteiten niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade aan de deelnemer of een derde. Bij inschrijving wordt hiervoor getekend.
 • Door een samenwerking met Didier Dassen hebben we een perfect vertrek- en eindpunt:
  Café Heerlijkheid Breust (centrum Eijsden)
  Sint Martinusstraat 5
  6245 GD Eijsden

  Tel.: 043 850 0611

 • Tussen 9.00 - 10.00 uur kan er vertrokken worden. Motorrijders die met een voorrijder willen rijden worden geadviseerd om uiterlijk 9.15 uur aanwezig te zijn voor de indeling in een passende groep.
 • Neem een geel vestje mee, voor als je pech onderweg hebt (verplicht in het buitenland).

Route beschikbaar voor GPS
Indien gewenst, is het ook mogelijk om de route per mail te ontvangen. Dit zal dan gebeuren vanaf zondag 16 september. De route is geschikt voor Garmin, en TomTom. De route wordt pas verstuurd als het inschrijfgeld op de rekening staat. Denk er wel aan dat je van te voren op het vertrekpunt je lunchbon komt ophalen!

Tot slot hopen we dat het voor de bikers en de organisatie een leuke en te gekke dag wordt waar eenieder op zijn eigen manier van kan genieten. Maar denk eraan: Rasen ist aus!